Stichting Massaschade & Consument start nieuwe actie om rentecompensatie voor mkb’ers van ABN AMRO terug te claimenMeer informatie
Penningmeester

Dennis Jullens

Na twintig jaar in het internationale bankwezen te hebben gewerkt ben ik in 2012 overgestapt naar het universitaire onderwijs. Hier deel ik mijn financiële kennis met studenten van diverse achtergrond. Het deel nemen aan deze stichting geeft mij een unieke mogelijkheid om mijn financiële kennis op een ander maatschappelijk gebied in te zetten.

Over Dennis Jullens

Dennis Jullens is een bevlogen docent op het gebied van financiële verslaggeving, financiële analyse en ondernemingswaardering. Hij is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam maar verzorgt ook onderwijs op een aantal andere universiteiten in Europa. Ook is Dennis al jaren actief in de wereld van de internationale verslaggeving en lid van de Technical Experts Group van EFRAG, het advies orgaan van de Europese Commissie op het gebied van internationale verslaggeving. Hij wordt regelmatig gevraagd als consultant voor accounting en waarderingsvraagstukken.

Ervaring

  • 2017 - heden, Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam
  • 2012- 2017, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam
  • 2000 – 2012, UBS Investment Bank
  • 1994-1999, ING
Sluit je aan

Help ons en steun onze acties

Meer informatie